دوشنبه , 30 شهریور 1405 - 3:11 بعد از ظهر

بازار تخم مرغ همچنان ملتهب؛ توقف صادرات هم اثرگذار نبود

📌 حمیدرضا کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران میهن، قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ برای مصرف‌کننده را ۲۲۵ تا ۲۲۷ هزار تومان اعلام کرد.

🌽 چالش تأمین نهاده‌های دامی وی با اشاره به مشکلات تأمین نهاده‌ها گفت: از ابتدای دی‌ماه مرغداران موفق به خرید نهاده مورد نیاز خود از سامانه بازارگاه نشدند. همچنین ۵۰ تا ۶۰ درصد کنجاله سویا مربوط به آذرماه تأمین نشده، هرچند در بخش ذرت وضعیت بهتر بوده و ۸۰ تا ۹۰ درصد سهمیه خریداری شده است.

💰 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری و بازار مصرف کاشانی قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری را ۹۰ تا ۹۳ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر شانه تخم‌مرغ برای مصرف‌کننده در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۲۲۵ تا ۲۲۷ هزار تومان است.

🚫 توقف صادرات برای تنظیم بازار داخلی رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به توقف صادرات تخم‌مرغ گفت: از ابتدای سال تا اوایل آذرماه ۸۳ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد، اما از دهم آذرماه صادرات به‌منظور تنظیم بازار داخلی متوقف شده است.

📦 امکان ایفای تعهدات صادراتی وی ادامه داد: در صورت تأمین مستمر نهاده‌ها و بازگشت شرایط عادی تولید، این امکان وجود دارد که بخشی از تعهدات انجام‌نشده به تجار عملیاتی شود.

📈 افزایش هزینه تمام‌شده تولید به گفته کاشانی، با توجه به تأمین کنجاله سویا از بازار آزاد با نرخ ۷۰ هزار تومان، قیمت تمام‌شده هر کیلو تخم‌مرغ برای مرغدار به حدود ۱۲۰ هزار تومان رسیده است.

🐔 کاهش تولید تخم‌مرغ کاشانی میزان تولید تخم‌مرغ در آذرماه را ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: برآورد اولیه تولید ۱۳۰ هزار تن بود، اما به‌دلیل مشکلات تأمین نهاده‌ها تولید کاهش یافت. برای دی‌ماه نیز تولید ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تن پیش‌بینی می‌شود.

درباره ی نویسنده

مطلب پیشنهادی

قیمت پیشنهادی تخم مرغ درب مرغداری برای شهریور اعلام شد

🔹 قیمت پیشنهادی اتحادیه برای شهریورماه حمیدرضا کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، از …