دوشنبه , 30 شهریور 1405 - 6:00 بعد از ظهر

روز جهانی تخم‌مرغ در کشور برگزار شد

🔸هر سال روز جهانی تخم‌مرغ هم زمان با دیگر کشورها با مشارکت بخش خصوصی و حمایت دولت برگزار می‌شود، تولید این محصول غذایی تا پایان سال به میزان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن، ایران را به رتبه نهم جهانی ارتقا خواهد داد.
محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در همایش “روز جهانی تخم مرغ و تجلیل از پیشکسوتان و مرغداران نمونه صنعت مرغ تخم‌گذار” که صبح امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اهمیت تولید تخم مرغ در کشورها، علاوه بر ارزش غذایی به لحاظ قیمت در تامین آن برای آحاد جامعه دارای اهمیت است.
🔸وی ادامه داد: در کشور ما توسعه زنجیره صنعت طیور اعم از گوشتی و تخم‌گذار با همت سرمایه‌گذاران و حمایت دولت اعم از گوشتی و تخم‌گذار شکل گرفته است و با توجه به جمعیت کشورمان تامین نیاز داخل با واردات امکان‌پذیر نیست و باید این نیاز با تولید داخل تامین شود.
🔸معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر این که توان بالقوه تولید تخم‌مرغ تجاری ۱.۶ میلیون تن در سال است، تصریح کرد: رکورد تولید تخم‌مرغ در کشور در سال جاری با تحقق ۱.۳ میلیون تن شکسته خواهد شد.
🔸وی با تاکید بر این که نوسان در صنعت طیور جزو ماهیت آن است، گفت: در مواجهه با نوسان تولید، با برنامه‌ریزی متناسب در مقاطع مختلف سال و پیش‌بینی نوسان مصرف می‌توان بازار را تنظیم کرد و ایجاد زنجیره تولید یکی از راهکارها است که به اقتصادی شدن تولید می‌انجامد.

درباره ی نویسنده

مطلب پیشنهادی

قیمت پیشنهادی تخم مرغ درب مرغداری برای شهریور اعلام شد

🔹 قیمت پیشنهادی اتحادیه برای شهریورماه حمیدرضا کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، از …