سه شنبه , 14 آذر 1402 - 3:08 بعد از ظهر

هیچ ذرت آلوده‌ای در استان همدان وجود ندارد

به گزارش خبر گزاری ایسنا:

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ ذرت آلوده ای در استان همدان وجود ندارد.
محمدعلی نیکبخت که صبح امروز به منظور بازدید از پروژه‌های بخش و رونمایی از نقشه راه محصولات کشاورزی به شهر همدان سفر کرده است، در حاشیه دیدار با کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان تویسرکان استان همدان در جمع خبرنگاران در رابطه با شایعه فساد ذرت اظهار کرد: هیچ ذرت آلوده‌ای در استان همدان نداریم؛ ذرت‌ها گواهی بهداشت دارند و آزمایش در چندین نوبت انجام شده است.
وی افزود: همدان استان پایلوت ذخایر استراتژیک نهاده دامی در غرب کشور است و حدود ۲۰۰ هزار تن نهاده در این استان نگهداری می‌شود، این ذرت در بهمن ۱۴۰۱ تخلیه شده که گواهی سلامت از استاندارد و دامپزشکی دارد.
نیکبخت تصریح کرد: اگر این ذرت مشکلی داشت از مبدا اجازه بارگیری داده نمی شد.
وی با بیان اینکه حجم این ذرت ۲۱ هزارتن بوده و ۳ هزار تن هم از قبل داخل انبار موجود بوده که پیش از بارگیری و فروش هم در محل نمونه برداری می شود و فاقد آفت و آلودگی بوده است، افزود: از اسفند ۱۴۰۱ توزیع آن انجام شده و تاکنون تنها ۳۰۰۰ تن از ۲۱ هزار تن باقی مانده است، من اطمینان می دهم محموله های بارگیری شده دارای گواهی سلامت و کاملا بهداشتی بوده است.
شاید این مطلب هم مورد نظر شما باشد :   نهاده های دامی مشمول پرداخت عوارض شدند!

درباره ی نویسنده

مطلب پیشنهادی

اقدامات موثر بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از تولیدکنندگان تخم‌مرغ

👈 محمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا گفت: ۲۰ درصد از تولید تخم‌مرغ کشور …